Kategorier
Intimt

Var köper du dina kondomer?

Köpa kondomer på nätet

Att köpa kondomer upplever många som pinsamt mindre eller större delar av sitt liv. Detta är inget konstigt och har alltid varit så. Många har säkert erfarenhet av att stå i ICA’s kassa eller kanske apoteket med ett paket kondomer i handen och bara vilja komma där ifrån så snabbt och smidigt som möjligt.

Av någon anledning gillar vi inte att folk vet att vi köper kondomer, trots att det används till något som är något av det naturligaste en människa kan göra. För att snabbt komma in på ett litet sidospår så sitter behovet av sömn, mat och sex riktigt djupt ner i hjärnan och det är ingen slump att man kan känna ett ökat sug för dessa tre saker vid en fylla till exempel.

Naturlig del av livet

Så, sex är något som tillhör en naturlig del av vårt liv och det är något som är helt naturligt, men ändå så är det pinsamt att köpa kondomer för många och vi kan konstatera att detta nästan är en lika naturlig känsla av någon anledning.

Oavsett orsak så vill vi inte göra folk uppmärksamma om detta och istället för att mentalt försöka övertala sig själv att de flesta faktiskt köper kondomer förr eller senare och att det är helt naturligt, kanske det helt enkelt är lättare att köpa kondomerna mer diskret.

Det finns i dagsläget en hel del svenska sidor som säljer kondomer och även en mängd internationella. Dock är utbudet stort hos vissa e-butiker så att köpa internationellt brukar man ofta slippa även fast man är ute efter någon specifik kondom. Köp dina kondomer fraktfritt!

Köpa kondomer online

Fördelen med e-handel är att du kan slippa all fysisk kontakt och även uteslut all kommunikation med någon person och ändå få ditt paket med kondomer hem i brevlådan. Inte ens på paketet brukar det stå var det är skickat från just för att du ska kunna genomföra ett köp av kondomer så diskret som möjligt.

Så till alla er som tycker det är pinsamt att köpa kondomer kan det vara värt att åtminstone kika runt lite bland våra svenska e-butiker som säljer kondomer och se om det är något för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *