Kategorier
Bikini

Välj bikini för beachen

Köpa bikini på nätet

Kylan ha hållit i sig länge runt om i Sverige men förhoppningsvis har vi snart en härlig vår och därefter en riktigt varm och skön sommar att vänta. Under sommaren är det många som drar sig mot stranden för att sola, bada, och enbart njuta av en skön sommardag.

Nya badkläder

För många innebär detta också att man köper nya badkläder då man antingen är trött på sina gamla, vuxit ur dem eller att de helt enkelt är utslitna. För killar betyder det ofta ett par badbyxor och för tjejer en baddräkt eller bikini enkelt sagt. Du skall självklart se till att du köper dina nya bikini med fri frakt.

Fokus tänkte jag här lägga på bikinis, då det finns en uppsjö av olika färger, mönster och modeller. Det är inte alltid lätt att hitta en man är nöjd med då man till exempel bör välja färg efter ens solbränna/hudfärg.

Har man en ljus hy bör man välja en mjuk färg, dock inte för ljus då man ser ännu blekare ut i detta. Har man fått lite färg redan kan man köra med en ljusare färg för att få fram kontrasten till denna och se ännu brunare ut.

Bikini efter kroppsform

Sen har vi det här med kroppsformen också. En del vill framhäva brösten, en del höfterna, en del vill helt enkelt göra tvärt om, allt beroende på vilken kroppsform man har och vad man är nöjd/mindre nöjd med.

Det finns guider om detta som går på djupet, men jag tänkte ta upp ett par enkla saker man kan hålla i huvudet när man shoppar bikinis.

Låt oss ta randiga bikini att börja med. Om du är lång och small och vill få fram lite mer kurvor kan det vara bra med vågräta ränder då detta får en att se lite bredare ut.

Likaså, är du kort och vill se lite mer utdragen ut, skulle bikini med lodräta ränder fungera bra. Har du en mindre byst framhäver du bysten mer med hjälp av t.ex en trekantsbikini.

Starka färger och mönster

Rent generellt kan man säga att man ska försöka dra till sig uppmärksamhet till de ställena man trivs med genom starka färger, mönster eller utsmyckningar, och de ställena du inte är lika nöjd med försöker du köra med något diskret enkelt.

Du kan även dölja ställen med hjälp av olika former på bikinibhn/bikinitrosan.

Bikini Online

Om du ska köpa bikini online kan det vara bra att försöka hitta en modell med samma hudfärg (och hårfärg om möjligt) och föreställa sig hur man skulle se ut i de bikini hon har på sig.

Det kan dock bli svårt att hitta en modell med rätt hudfärg och kroppsform, så fokusera först på färgen, och föreställ dig därefter vad bhn och trosan framhäver. Är detta något för din kroppsform? I så fall kanske du hittat din bikini för beachen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *