Kategorier
Roliga saker

Träna med Waboba på stranden

Köpa Waboba på nätet

När sommaren är här flockas folk vid landets olika stränder för att avnjuta solen och en friskt dopp i det blå. Vissa föredrar att lugnt ligga och steka sig i solen, medan andra även passar på att skoja runt på stranden och i vattenbrynet.

Förra sommaren tog en kompis med sig en konstig liten boll vid namn Waboba Extreme till stranden som jag inte riktigt förstod det speciella med. Han visade mig enkelt vad det speciella med denna boll var, den kunde studsa på vattenytan.

Enkel och kul träning

Riktigt häftigt tyckte jag, och då jag personligen älskar träning fann jag denna lilla boll hjälpa mig att snabbt köra mig helt slut vid strandkanten.

Kanske har du precis som jag lekt med tennisboll eller liknande i vattenbrynet, och visst blir man trött av att tramsa runt i just vatten på grund av trögheten vattnet ger.

Det nya Waboba Extreme tillför jämfört med en tennisboll är att den kan studsa på vatten vilket dels gör detta till en betydligt roligare på grund av effekten den ger genom att ta sig flera tiotal meter längre än vad man kan tro på grund av sin speciella egenskap, samt så kan jag säga att du får ett flertal extra meter att springa också, vilket gör Waboba Extreme till ett grymt redskap för träning.

Många tycker ren löpning, styrketräning eller liknande träning vara tråkig, och det är till just denna typ av personer jag insåg att denna produkt kunde lämpa sig bra för.

Ha roligt med träning

Genom att istället fokusera på att träna, har man i detta fall fokuserat på att ha roligt, och gratis får man den motion denna lilla boll faktiskt medför, vilket jag personligen tror kan vara mer än den träning som denna typ av personer får utav ”tråkig träning” om jag får uttrycka mig så.

Så vill du få en aktiv och rolig dag på stranden kan jag varmt rekommendera att köpa Waboba Extreme eller liknande boll med samma egenskaper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *