Kategorier
Kläder

Skönaste sommarstilen

Köp din sommarstil på nätet

Äntligen är det sommar och sol om med det dags för semester! Oavsett om du ska resa utomlands eller stanna på hemmaplan är det läge för avkoppling och njutning. Köp din sommarstil på nätet med fri frakt.

Gör det bästa av dina semesterveckor med en skön kombination av stillasittande lässtunder i sol eller skugga, heldagar i stan och sköna kvällar med drinkar och grillning.

Strandstil

Hur man klär sig på stranden vet väl de flesta och hur man skyddar sig mot solen likaså. Snygga design t-shirts funkar till det mesta på sommaren – till och från stranden lika väl som till shoppingrundan i stan.

Det kan vara svårt att hitta riktigt coola och ovanliga t-shirts som inte alla andra har. Ett tips är att kika lite på nätet. Många webbshoppar säljer design tröjor från USA, Australien eller andra ställen. Små, udda designmärken som kan göra vansinnigt snygga t-shirts!

Bra varumärken

Många av dessa varumärken är både miljövänliga, ekologiska och exklusiva utan att kosta skjortan. Har du riktig tur kan du hitta design t-shirts som tillverkas i liten skala som ändå är mycket prisvärda. Kanske från lite mindre designers som ännu inte är så kända men ändå väldigt duktiga.

Genom att leta på nätet kan du hitta din egen design t-shirt som alla på festen ser och vill ha. Betydligt roligare än en t-shirt från stora klädkedjan.

Tjejer och killar

Om du är en tjej eller kille som uppskattar smycken är silver ett hett tips! Killar passar utmärkt i lite grövre men enkla silver armband och halsband som matchar snyggt mot solbrännan. Som tjej vill du kanske ha det där lite glammigare – silversmycken med juveler eller andra ädelstenar på.

Silver är mitt favoritmaterial när det gäller smycken. Det funkar perfekt oavsett vilken färg du väljer på kläderna och ger alltid en fräsch look mot kläder och lätt solbränd hud. Jag tycker att silver är mycket snyggare än guld – men det är ju såklart väldigt subjektivt.

Snygg i håret

Tänk också på att en välvårdad frisyr är att föredra oavsett om du hänger på stranden med kompisarna eller i fina restaurangen. Professionella hårvårdsprodukter kan även de köpas på nätet till bättre priser än i din frisörsalong.

Även huden förtjänar sitt – särskilt som sol och bad kan slita på huden. Se till att använda dig av hudvård som passar din hudtyp – välj gärna ut dina produkter i samråd med din hudterapeut. För en sådan har du väl?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *