Kategorier
Mode

Shoppa smart inför skolavslutningen

Smart shopping

Nu är det snart dags för skolavslutningar och studentmottagningar. Firandet att hårt arbete nu äntligen kan avslutas och pirret över sommarlovet som väntar.

Firandet kommer dock med viss ångest: vad ska jag ha på mig?

Vi på frakt-fritt.se har stor vana av shopping och här nedan får du tips att tänka på:

Hur många fester ska du gå på?

Ska du gå på flera fester och kan det vara bra en outfit som kan varieras på flera sätt. T ex en kjol som kan bäras med olika toppar, skärp och accessoarer kan bli minst fem outfits.

Det kan även vara värt att tänka på om klädesplagget är något som du vill kunna använde fler gånger, eller endast vid ett speciellt tillfälle. Hos Nelly kan du enkelt hitta flera outfits på samma sajt.

Dag eller Kväll? Kallt eller varmt?

Många gånger har firandet varit mindre roligt för att man inte haft tillräckligt med kläder på sig. Se därför till att ha en snygg kofta, sjal eller kavaj som du kan ta på dig om det blir kallt eller regnigt. På så sätt kan du vara snygg hela dagen, även om molnen kommer fram!

Var bekväm

Skolavslutningar kan betyda att du måste sitta under en lång period, för att sedan dansa hela kvällen. Se därför till att ha både bekväma kläder och skor. Alltför många roliga kvällar har avslutats för tidigt på grund av skavsår och svullna fötter!

Var ute i god tid

Webbutikerna kommer ut med tips och erbjudanden hur man blir snyggast på skolavslutningen! Genom att även besöka rabattkod sajterna kan du se till att få din outfit till bästa pris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *