Kategorier
Teknik

Populära spelkonsoler

Coola spelkonsoler

Många, många människor – unga som gamla tycker om att lira tv-spel. Det är för många människor ett perfekt sätt att koppla av och stimulera fantasin. Spelkonsoler är ofta enkla att använda och man behöver inte vara särskilt teknisk för att komma igång med att spela.

Man behöver ofta bara koppla in spelkonsolen till en tv-apparat och fixa med ett par enkla inställningar, så är spelen redo att börja liras. Du köper dina spelkonsoler med fri frakt.

Speltitlar och spelgenrer

Det finns en oändlig mängd speltitlar och spelgenrer att välja bland. Man skulle kunna hävda att inom tv-spels världen finns det något för alla. Grabbar lirar gärna action-, racing- eller sportspel, medans många tjejer och kvinnor tycker om spel där man kan bygga spelkaraktärer, t.ex the Sims, eller spel där man kan dansa och sjunga.

Det är inte enbart yngre människor som lirar tv-spel – på senare år har en del äldreboenden köpt in spelkonsoler för att hålla gamla människor aktiva. Vem hade för tio, femton år sedan trott att det kommer liras bowling, tennis och golf på äldreboenden – via en spelkonsol?

Nintendo Wii

Det finns många som tycker att Nintendo Wii är den absolut bästa spelkonsolen för barn och barnfamiljer. Många spel utvecklade för Nintendo Wii passar just yngre barn och man kan vara många som lirar samtidigt (hela familjen kan lira samtidigt).

Playstation 3

Playstation 3 erbjuder en fantastisk prestanda och har även en inbyggd blu-ray spelare.

Xbox 360

Xbox 360 har precis som Playstation 3 en fantastisk prestanda. Xbox 360 lanserades av Microsoft år 2005 och har sedan dess släppts i flera olika uppdaterade varianter.

Xbox Live – en populär prenumerationstjänst möjliggör att man kan spela och kommunicera med andra gamers i realtid via en internetuppkoppling. En annan populär funktion som tillkommit på senare år är Xbox Kinect – en spelkontroll där man kan styra en massa häftigt med sin röst eller rörelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *