Kategorier
Mode

Michael Kors – En av de största inom mode

Köpa Michael Kors på nätet

Michael Kors är erkänd som en av USA:s största designer. Michael Kors MK5222 är en damklocka i guldfärg & är både funktionell som den är vacker. Denna guldklocka tillämpar japansk kvarts samt är en sportklocka med guldtonad urtavla och guldtonad stålarmband.

Pekarna på denna Michael Kors klocka är även dem guldfärgade som flyter ihop snyggt med svarta siffror. Märkesklockan är helt i stainless steel. Andra funktioner är datum och kronograf.

Michael Kors historia

År 2002 startade Michael Kors sin allra första herrkollektion
I början på 2000-talet utvecklade sig Michael Kors & startade hans allra första kollektion för herrar. De här samlingarna för män & kvinnor erbjuder stil och kvalité av Michael Kors dressar, fast utan den höga prislappen.

Det säljs i olika butiker över hela landet. Michael Kors har sagt detta om kvinnan som han designar för: Hon är någon kvinna i princip alla åldrar, spelar ingen roll vilken nationalitet, och som är medveten om mode utan att ses som något mode offer.

Michael Kors ett fashionmärke

Nästan alla modeintresserade vet vem som är Michael Kors. Han har varit mycket stor över hela världen bra länge, men det var endast för ett par år sen som Michael Kors hittade in till Sverige samt blev direkt oerhört populär på den svenska marknaden.

Ni har säkert sett Michael Kors i bl.a Tv serien Project Runway, där han är en av domarna. Kors har även gästspelat som sig personligen i den populära tonårsserien Gossip Girl. Utöver det har han de en del underhållsningssoffor som tex Tonight show med Jay Leno och Varit på besök hos Oprah.

Michael Kors Klockor för alla tillfällen

En skribent säger att det är tufft att få tag på en outfit som icke passar med den här klockan och ända sen hon införskaffade den för sig själv som en present till sig själv, har folk inte slutat med att ge komplimanger hela tiden. Perfekt till möten, på baler annars en helt vanlig middag.

Den här klockan fungerar till i princip alla tillfällen. Michael Kors klockor innehar jämt små men dock oerhört vackra element som höjer värdet väldigt mycket. Jag älskar Michael Kors klockor och funderar på att ge bort någon till min syster på hennes födelsedag.

Michael Kors klockor kommer i många hundra olika modeller, & dem har även oerhört snygga klockor för herrar. Om man är ute efter en klocka som enbart inriktar sig på design så är Michael Kors perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *