Kategorier
Barnkläder

Mars en bra månad för barnkläder

Köpa barnkläder i mars

Nu när våren kommit är det extra viktigt att du tar dig tid och uppdaterar garderoben med nya barnkläder. Butikernas hyllor har precis fyllts av nya plagg och vill du slippa spendera våren i gamla vinterkläder är det dags att ge sig ut på nätet för att hitta de nyaste och bästa barnkläderna!

Nästintill alla butiker har samma sorts märken och det krävs lite kunskap om området för att hitta det där riktigt bra plagget. Vi har sammanställt lite knep för att du ska kunna hitta de bästa plaggen. Köp dina barnkläder på nätet med fri frakt.

1. – Ljusa färger är vårens färger

För att inte bli av med med glada humöret som solen ger oss är det dags att börja titta efter ljusa färger på barnkläderna. Ljusa färger är det tydligaste tecknet på att kläderna är just inkomna och hör till vårens kollektion.

Vårens färger går i grön och blått, är du osäker på vilka plagg du ska köpa. Köp något som är grönt eller blått så är du på den säkra sidan.

2. In med det nya ut med det gamla

Förra årets vårkläder är utmärkt att använda som bas när du ska köpa nytt. Gå igenom din garderob, var noggrann när du plockar ut kläderna från våren förra året. Gå igenom storlekarna och vad för sorts plagg det är, exempelvis byxor eller tröjor.

Tanken med detta är att du sedan skriver ner allting. Det du skrivit ner är det du ska uppdatera till denna vårens kollektion. Naturligtvis måste du se över den storlek du köper så att du inte köper för små kläder.

3. Nytt är inte alltid dyrt

Ett av de allra bästa tipsen är att du tittar efter ”nya” märken i butikerna. Alltsomoftast när en butik vill börja sälja ett nytt märke försöker de att locka med ett lägre pris för att sprida kännedomen om märket och att fler personer bär det nya märket.

Dessa utförsäljningar kommer alltså precis i början när nya kläder kommer vilket inte är branschstandard. Oftast gör butiken inte reklam utan de lägre priserna upptäcker du först när du börjar leta i butiken.

Så mitt tips till dig är att kolla efter nya märken, det kommer garanterat att minska påfrestningarna på din plånbok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *