Kategorier
Kläder

Köpa sommarkläder på nätet

Skaffa sommarkläder på webben

Solen lyser över vårt land och det är snart dagas att plocka fram kortbyxor, linnen , sommarklänningar och inte minst badkläderna. Om du saknar något i din garderob inför sommarfesten finns det ingen anledning att misströsta.

Näthandla från populära återförsäljare och du har möjlighet att fixa sommarkläderna på ett nafs. Men det gäller att hålla sig framme, de snyggaste kläderna går fort så här års det gäller framför allt bikinis och badshorts.

Köpa sommarkläder frakt fritt

Dessutom behöver du inte ens alltid betala fullpris på dina köp. Som en liten teaser väljer olika återförsäljare att erbjuda rabatter genom särskilda koder. De ger dig allt från 5-15% rabatt till fri frakt på hela ditt köp.

Vårt bästa tips i år för att du skall hitta snygga kläder för sommaren är att du inte begränsar dig till nätbutikerna i Sverige. Det finns väldigt många andra trevliga butiker i världen som är fyllda till bredden med senaste mode.

Två av mina personliga favoriter är Spartoo som är en skobutik med 100 000–tals olika skomodeller i lager (!) samt Asos som är en trendig modebutik där ungdomar och unga vuxna kan shoppa 40 000 olika stilar.

Ytterligare ett tips är att hålla utkik efter bra erbjudanden. Just nu ger t.ex. Haléns hela 25% rabatt på alla dambadkläder fram till 2 juni när du handlar med koden 7090 och köper för mer än 49 kr.

Avvakta för billigare priser

Även om mitt personliga råd till dig är att redan nu inhandla alla de klädesplagg du vill ha på dig i sommar, kan det faktiskt finnas anledning att avvakta, i varje fall om du vill spara pengar. Om du är beredd att chansa lite beträffande utbudet, kan du välja att vänta lite med en del köp.

Vissa saker går ner kraftigt i pris så som vita klänning (just nu är det högt tryck på dessa p.g.a. studenttider) och badkläder – i synnerhet om värmen och solen fortsätter att hålla sig fram några veckor till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *