Kategorier
Skönhet

Få tjockare hår med löshår

Löshår ger tjockare hår

Har du tunna hårstrå och hår som är flygigt och som är typiskt skandinaviskt? Många är vi som har detta och drömmer om att ha lika tjockt och fint hår som kändisarna.

Det är inte längre omöjligt utan faktiskt en väldig vanlig grej som många tjejer gör eller åtminstone har testat på. Hårförlängning, handlar det om. Alltså i sättning av olika slags löshår. Det finns väldigt många sorters löshår nuförtiden men många väljer trots detta det asiatiska löshåret trots det inte är speciellt likt vårt egna hår.

Asiatisk löshår är grövre

Eftersom de flesta tjejerna i Skandinavien faktiskt har den hårtypen som beskrevs ovanför är det konstigt att man väjer det asiatiska som är mycket grövre än vårt egna hår, hårt färgat för att inte längre vara kolsvart samt mycket tyngre eftersom stråna är tjockare.

Skulle rekommendera fler att prova på den svenska löshåret som är mycket mer likt, finns i flera ljusa färger samt smälter in mycket bättre i det egna håret då det inte är så tjocka hårstrån.

Hitta rätt färg

Det kan vara väldigt svårt att hitta sin färg som passar in i sitt egna hår men som tur är har Rapunzel of Sweden en färgkarta som du kan låna hem och jämföra med ditt egna hår vilken färg som kan passa dig bäst.

Svenska löshår är inte lika billiga som asiatiska löshår men det är absolut värt att prova om man har det typiska skandinaviska håret.

I vilket fall som helst även om du blir eller är en flitig användare av löshår och föredrar billigt löshår så lönar det sig i längden att satsa på kvalité. Du kan ha i ditt löshår väldigt längre om det är av god kvalité och om du sköter om det bra.

Byt slitet löshår

När löshåret är så pass slitet att du behöver köpa nytt och byta bör du låta håret återhämta sig och vila lite ifrån det och det kan vara en god idé på sommaren där håret redan slits mycket av sol och bad.

Då kan du istället om du vill ha långt hår på fester eller kvällarna ha i clips som du sedan plockar av när du ska sova. Då kan du både ha långt och snyggt hår samtidigt som du låter håret vila resten av dygnets timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *