Kategorier
Barnkläder

Ett varumärke inom barnkläder

Tillverkare av barnkläder

Jag har inte en aning om hur många klädmärken det finns finns i världen, men uppskattningsvis så är det tusentals och åter tusentals. En andel av dessa är inriktade på barnkläder och ytterligare en andel av dessa kommer från Danmark i sin tur.

Ett av dessa klädmärken är Ida T. Ida T är alltså ännu ett av de danska klädmärken som blivit så populära, särskilt i Sverige.

Ida T – Bebisar

Målgruppen för Ida T barnkläder är bebisar och barn mellan 0 – 8 år och företaget startade under 2005. Logotypen utgörs av ett glatt bebisansikte och kollektionerna kännetecknas av mycket glada färger och djur-motiv som lockar till skratt.

Om du undrar hur man kan kolla närmare på och handla barnkläder från Ida T så finns plaggen att köpa i några av de svenska butiker som erbjuder barnkläder på nätet. Ida Ts sortiment finns även att tillgå i diverse vanliga fysiska klädesbutiker runt om i landet.

Om du har svårt att hitta detta varumärke just på din ort så är ett tips att maila direkt till Ida T för att höra efter.

Nya kollektioner

Vidare så lanserar Ida T tå nya kollektioner per år och merparten av kläderna produceras i Indien i nära samarbete med de danska designers som tagit fram kläderna.

Att bevaka och säkerställa att produktionen av barnkläderna är ansvarsfull är något som är mycket viktigt för Ida T och därför så har viktiga partnerskap med tillverkare skapats för att säkerställa just detta.

Om du nu är sugen på att köpa något av Ida Ts olika plagg i någon webbutik så kan det var smart att kolla runt lite och jämföra både priset om du köper direkt från Ida Ts egen webbutik kontra någon svensk återförsäljare.

Priserna kan nämligen variera någon på grund av växelkurser och dylikt. Dessutom så kan ju fraktkostnaden skilja, och att jämföra just fraktkostnaden är något man alltid bör ha i åtanke när man handlar online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *