Kategorier
Kläder

Coola kläder för killar och tjejer

Köpa coola kläder

Vårt självförtroende hänger till stor del ihop med vår attityd och vår attityd speglas ofta av de kläder vi väljer att ha på oss. Den som klär sig i avslappnade och coola kläder har oftast en cool och avslappnad attityd till livet.

Den som klär sig i en strikt professionell klädsel beter sig ofta också professionellt och kontrollerat och den som klär sig i en mjukare klädsel ger ett intryck av mjukhet som ofta stämmer överens med personens sinnelag.

Naturligtvis kan man inte alltid döma boken av dess omslag, men jag skulle säga att beteende och inställning väldigt ofta är relaterat till den klädstil vi väljer.

Coola kläder Online

Själv känner jag mig som mest avslappnad och som ”mig själv” i helt vanliga jeans och t-shirt. Det är inte en väldigt fantasifull kombination utan ganska mainstream, men sådan är väl jag också då.

En stil jag personligen uppskattar framför allt på killar är en lite tuffare stil med riktigt coola kläder som snyggt slitna jeans, t-shirts med tuffa tattoo inspirerade tryck och fina detaljer – helt enkelt en skön streetwear stil på en skön kille.

Cool streetwear

Ett av mina favoritmärken när det gäller snyggt streetwear för både killar och tjejer är Lucky 13, ett amerikanskt varumärke inspirerat av rockabilly kultur med hotrod, snabba bilar, sculls och andra mönster.

Coola kläder som andas personlighet och individualism – här är en tjej eller kille som går sin egen väg, som vet vad han eller hon vill och som älskar musik och coola bilar.

Lucky 13 fokuserar framför allt på tröjor, t-shirts och linnen med dessa vackra och konstnärliga motiv, men det finns också en del coola accessoarer från detta varumärke.

Lucky 13 kläder håller generellt en mycket hög kvalitet och en design som vittnar om en cool attityd och en skön person.

Men det finns också massor av andra coola kläder i denna stil – från många olika varumärken. Gemensamt för dessa kläder är att de ofta är designade i USA men har hämtat inspiration till mönster och tryck från andra delar av världen, till exempel japanska tatueringskonsten som är något som varumärket Ed Hardy gjort en stor grej av.

Ed Hardy är en konstnär skolad i USA och sedan av japanska tatueringsmästare under flera års tid. Han har inte bara designat coola kläder utan också andra saker – men mest känd är han för kläder med snyggt designade tryck.

Idag licensieras hans motiv och säljs under varumräket Ed Hardy av Christian Audigier som tidigare skapat varumärket von Dutch. Ed Hardy kläder är ett av de största och mest populära varumärkena inom denna coola klädstil.

Coola kläder från Ed Hardy och Lucky 13 samt andra chillade och tuffa streetwear kläder hittar du på nätet med fri frakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *