Kategorier
Barnkläder

Att handla baby & barnkläder online är tidsbesparande

Köpa barnkläder på nätet

När jag ska handla barnkläder till mina barnbarn föredrar jag att göra detta via webben. I lugn och ro kan jag sitta och gå igenom olika modeller, läsa om material och se vilka färger och storlekar som erbjuds för respektive plagg. Köpa barnkläder billigt online utan fraktkostnad.

I dessa tider som vi snart närmar oss d v s julhandeln är det mycket skönt att slippa gå ut och behöva trängas med alla julklappsköpare och stå i långa köer. När det är mycket folk i affärerna är det också svårt att bilda sig en uppfattning om utbudet.

Handla babykläder online

Vet man dessutom inte riktigt vad det är man skulle vilja köpa, så tar det väldigt mycket mer tid att bestämma sig, när man är i den fysiska butiken jämfört med webbutiken.

Tänk så bekvämt att få allt hemskickat till sitt lokala utlämningsställe! För småbarnsföräldrar måste det vara väldigt skönt att slippa ta med sig trötta och ibland ”bångstyriga” barn som inte är det minsta intresserade av att prova några barnkläder alls.

Mammorna och papporna ska samtidigt som de måste ha uppsikt över barnen också försöka bilda sig en uppfattning om vilka plagg som skulle vara lämpliga. Detta är verkligen ingen dans på rosor. Många dispyter uppstår och tongångarna går ibland höga i butiken.

Jag minns själv ett sådant tillfälle när jag och min familj var på besök i Stockholm hos min svägerska under julen. Vi besökte då NK i hopp om att handla barnkläder.

Stressigt att handla i affärer

Med oss hade vi en treåring (min son) och hans femåriga kusin. Innan vi visste ordet av så hade de två slitit sig loss på NK:s barnavdelning och svingade sig som Tarzan i klädställningarna.

Svetten lackade på oss som föräldrar och några kläder blev aldrig inköpta. Blodtrycket gick i taket och det tog en bra stund innan alla hade lugnat ner sig.

Med tillgång till webbutik kan alltså föräldrarna, när barnen lagt sig, sätta sig vid datorn eller iPaden och systematiskt gå igenom webbutikens sortiment.

Man hinner fundera och ordentligt sätta sig in i plaggens material och kvalitet. Impulsköpen minskar och vid s.k. felköp har man 14 dagars returrätt – s.k. öppet köp. Detta känns väldigt tryggt tycker jag.

Handla billigt online

Ytterligare en kostnad som man slipper är ju bensinkostnaden. Bensinen är ju väldigt dyr idag, så den kostnaden kan det vara skönt att slippa. Dessutom känns det bra att bidra till att minska koldioxidutsläppen, nu när växthuseffekten verkligen påverkar vårt klimat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *